[ŽT] Į Maskvą ateina „juodos žymės“. Ką gauna okupantų šeimos (Foto)  ()

„Iš kur atsirado malkos? Rusijoje viskas yra perkama ir parduodama.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupantų šeimos Maskvoje ir Maskvos srityje gauna žymes su tekstais: „Tu esi žudiko motina“, „Tu esi žudiko žmona. Mes viską žinome“. Ant jų užrašyti  tikri vardai, pulkų, kuopų ir būrių numeriai. Viešuose Rusijos Federacijos puslapiuose rašoma, kad užpuolikų artimieji tikrai išsigandę ir nežino, ką daryti.

Žurnalistas Aleksandras Nevzorovas rašo, kad už „juodųjų žymių“ platinimą gali būti atsakingos FSB ar kitos Rusijos Federacijos teisėsaugos institucijos. Taip jie bando „įkvėpti gyventojus“.

„Bet... verta prisiminti, kad vasario 26 dieną Ukrainoje pradėjo veikti 8 kanalai, kurie metodiškai renka ir skelbia absoliučiai visus „SVO“ nusikaltėlių vardus ir adresus, nuo generolų iki eilinių. Įdedama daug darbo, tai daroma iki šiol. Iš kur atsirado malkos? Rusijoje viskas yra perkama ir parduodama“, – patikslino Nevzorovas.

 

Anot jo, visi RF Gynybos ministerijos registrai garantuotai jau parduoti, tad gali būti, kad visos „SVO“ dalyvių bazės jau seniai nutekintos ir laukia savo valandos.

Tačiau jei su įsibrovėliais jau seniai viskas aišku, tai kur kas linksmiau atrodo padėtis su karą remiančiais „provincijos poetais, bibliotekininkais, „Vieningosios Rusijos“ ir „Liaudies fronto“ veikėjais“, palaikančiais karą.

„Jie tikisi amžinos režimo apsaugos. Tačiau amžinų režimų nėra. Viskas keičiasi. Jie taip pat atsakys už fašizmo propagavimą“, – perspėjo Nevzorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(1)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: