[ŽT] Galingas smūgis Rusijai. Skelbiama, ką susprogdino Ukraina (Video, foto)  ()

Nuo Katerynivkos iki Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontroliuojamų teritorijų apie 90 km.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-18 [ŽT] Galingas smūgis Rusijai. Skelbiama, ką susprogdino Ukraina (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per rytinį liepos 16 d. sprogimą Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino svarbų RF ginkluotųjų pajėgų karinį objektą Luhansko srityje.

Informaciją patvirtino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „StratCom“ savo „Telegram“ kanale.

Ukrainos gynybos pajėgos tiksliai smogė Rusijos kariniam objektui Katerynivkos gyvenvietėje, kuris yra vakariniame Luhansko priemiestyje. Pasak kariškių, taikinys buvo RF ginkluotųjų pajėgų „raketų ginklų sandėlis“. Rusai jį pastatė Maščinskajos kasyklos teritorijoje.

 

Nėra jokių abejonių, kad tai buvo karinis objektas. Paskelbtuose vaizdo įrašuose girdimas galingas antrinis sviedinių, buvusių Rusijos sandėlyje, detonavimas.

Nuo Katerynivkos iki Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontroliuojamų teritorijų apie 90 km. Tikėtina, kad smogė „Storm Shadow“ raketos. Jų pasirodymas Ukrainos ginkluotosiose pajėgose labai apsunkino Rusijos kariuomenės padėtį. Apie tai atvirai rašo Rusijos Z kanalai.

 

„Sandėliai pradėjo degti kaip degtukai. Kažkodėl niekas tam nebuvo pasiruošęs... Iš mūsų atėmė įprastą užnugarį. Pirmiausia sandėliai buvo atitraukti nuo BC 30-50 km, paskui 100 km. Mums buvo atimta galimybė išsikrauti iš traukinio arčiau fronto“, – skundžiasi Rusijos propagandistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(0)
(100)

Komentarai ()

Susijusios žymos: