„Tai visai įmanoma. Ukraina smogs remonto metu.“ Laukia labai įdomūs įvykiai (Video)  ()

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko sakė, kad smūgiai Kerčės sąsiaurio tiltui reikalauja nuoseklumo ir atkaklumo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-18 „Tai visai įmanoma. Ukraina smogs remonto metu.“ Laukia labai įdomūs įvykiai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas smūgis Krymo tiltui „nepakeis oro“, – įsitikinęs Aleksandras Kovalenka. Tik jei smūgiai į konstrukciją pradedami suduoti pavydėtinai reguliariai, nesuteikiant rusams galimybės ir laiko atlikti remonto darbus, yra galimybė visiškai sunaikinti šią priešo tiekimo grandinę.

Aleksandro Kovalenkos interviu radijui NV galima pažiūrėti „YouTube“ kanale. Koks turėtų būti sisteminis požiūris į Krymo tilto sunaikinimo klausimą?

Žinomas Ukrainos tinklaraštininkas išsakė savo nuomonę šiuo klausimu: „Jei pažvelgsite į situaciją kaip į visumą, iš šono, tai, pirma, sugadintas tarpatramis ir mes tai pamatėme. Vyksta remonto darbai. Kiek tai užtruks? Mėnesį, du. Kitas klausimas, bet per šio remonto laikotarpį kažkur netoliese gali įvykti kitas „įvykis“. Tai reiškia, kad bus sugadintas kitas tarpatramis.“

„Gal net ir kita eismo juosta jau bus pažeista, tai yra, nebus susisiekimo dviem kryptimis. Dabar viena iš jų, kaip suprantu, galima važiuoti, o tada išvis nebus susisiekimo keliu. Tik apvažiuoti, o apvažiuoti – tai per laikinai okupuotas Donecko ir Zaporožės sričių teritorijas“, – savo idėją plėtojo karybos ekspertas.

 

Aleksandras Kovalenko papasakojo, kaip Krymo tiltą galima sugadinti taip, kad rusai negalėtų juo naudotis: „Kai prasidės antrosios juostos remonto darbai, kurie užtruks mėnesį ar du, kažkoks „incidentas“ gali vėl įvykti per šį laikotarpį.

Pats tiltas turi tapti avariniu. Visiškai jo sunaikinti nepavyks, bet įmanoma padaryti jį avariniu ir neveikiančiu tam tikroje atkarpoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(0)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: