[ŽT] Koją pakišo „pernelyg gera apsauga.“ Kaip Ukrainai pavyko susprogdinti Krymo tiltą  ()

Rusijos karo ekspertas Vladimiras Gundarovas paaiškino, kaip Ukrainos pajėgoms pavyko susprogdinti Krymo tiltą liepos 17 d. Jo nuomone, Krymo okupantai paprasčiausiai nespėjo atremti atakos, nes tiltas buvo „per gerai apsaugotas“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-18 [ŽT] Koją pakišo „pernelyg gera apsauga.“ Kaip Ukrainai pavyko susprogdinti Krymo tiltą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai perteikia Rusijos propagandistai.

„Krymo tiltas labai gerai apsaugotas po vandeniu, paviršiuje ir iš oro, be to, pastiprinimui iškviesti kariniai laivai. Kaip jis buvo pakirstas? Ogi todėl, kad nuo atakos pradžios iki atakos galo buvo per mažai laiko, kad būtų galima aktyvuoti visą šią gremėzdišką Krymo tilto apsaugos sistemą“, - verkšleno jis.

Vadinamasis ekspertas taip pat sakė, kad Rusijos kariškiai galėjo atidengti artilerijos raketų ugnį į šią transporto priemonę. Tačiau ji buvo priešais, kaip atrodė, civilinius laivus, išsirikiavusius į eilę praplaukti po Krymo tiltu.

 

Karinis ir visuomenės veikėjas, SBU atsargos generolas majoras Viktoras Jagunas mano, kad jei Krymo tiltas bus labai apgadintas, rusams teks atlikti „geros valios gestą“ iš okupuotos Chersono ir Zaporožės sričių dalies. Jis paaiškino, kad būtent Kerčės tiltas yra pagrindinė rusų karinė arterija pietuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(42)
(3)
(39)

Komentarai ()