[ŽT] „Išgraužiame pirmąją ir antrąją gynybos linijas.“ Ukraina skelbia nerealią žinią  (1)

Ukrainos kariuomenė žengia į priekį kiekvieną dieną: „kažkur 100 metrų, kažkur kilometrą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerija teigia, kad visame fronte karinė iniciatyva dabar yra Ukrainos pusėje. Tai pareiškė Ukrainos gynybos viceministras Volodymyras Gavrilovas, praneša departamento spaudos tarnyba.

Visapusiškai, kad ir ką dabar bekalbėtų, kai rusai bandė ką nors padaryti Kupjansko srityje, tai buvo žūtbūtinis bandymas kažkaip atitraukti mūsų pajėgas iš kitų krypčių. Tačiau apskritai visa iniciatyva dabar yra mūsų pusėje“, – sakė Gavrilovas.

Jis pabrėžė, kad tai svarbu mūsų partneriams.

„Jie supranta visus iššūkius, susijusius su pokyčiais ir kitais klausimais, vyksta nuolatinis keitimasis informacija su partneriais, konsultacijos šia tema. Svarbu, kad kiekvieną dieną eitume į priekį. Kai kur 100 metrų, kai kur kilometras. Kasdien išgraužame savo teritoriją, išgraužiame pirmąją ir antrąją gynybos linijas, kur Rusija sugebėjo kažką pastatyti“, – sakė gynybos viceministras.

 

Gavrilovo teigimu, dabar visi supranta, kad Ukraina dar neišnaudojo visų savo išteklių. „Todėl niekam nekyla abejonių dėl pagalbos tęsimo ir kad anksčiau ar vėliau mums pavyks“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(231)
(11)
(220)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: