„Kol yra laiko, ruoškis!“ Rusija skamba, kas įvyks jau šį rudenį  ()

Artėjantį rudenį Rusijoje bus antroji mobilizacijos banga – Rusija šauks visus, kurie praėjusį kartą nebuvo pašaukti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai įnirtingai trimituoja, kad po poros mėnesių Kremlius paskelbs naują mobilizacijos bangą. Į frontą eis visi, kurie nepabėgo ir sugebėjo išvengti pirmosios „šaukimo“ bangos.

Propagandistas Romanovas sako, kad naujokai reikalingi tam, kad „pakeistų tuos, kurie buvo mobilizuoti praėjusį rudenį“. Tačiau švieži „mobikai“ neturėtų tikėtis normalios ekipuotės: daugiausia, ką jie gali gauti prieš išsiunčiant juos į Ukrainą, yra ginklai ir amunicija.

„Kol yra laiko, ruoškis! Praėjo metai ir jūs turite galimybę pasimokyti iš kitų klaidų“, – perspėja Romanovas.

Propagandistas rekomenduoja ne tik įsigyti ekipuotę, batus ir pan., bet ir lankyti taktinės medicinos mokymus bei kitus kursus, kurių dabar Rusijoje apstu.

 

 

Propagandinis „Telegram“ kanalas „Du majorai“ rašo, kad „Valstybės Dūma priima sprendimus dėl amžiaus ribos didinimo, norėdama mobilizuoti karius iš rezervo, ir griežtina sankcijas už karinės registracijos pažeidimą be priežasties“.

Tikriausiai iki rugsėjo rusams jų pačių valdžia pateiks tokią „staigmeną“, po kurios kaimuose ir miestuose liks tik moterys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(9)
(84)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()