Rusijos gyventojai mirtinai išsigandę. Mieste pastebėti žmonės su armatūra ir Ukrainos vėliavomis (Video)  (1)

Sankt Peterburg gyventojai, mieste pamatę Ukrainos vėliavas ir įtartinus asmenis su geležies gabalais, sunerimo ir iškvietė policiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburge, prie Veteranovo prospekto, ėmė buriuotis „įtartini veidai“, ginkluoti armatūromis, Ukrainos ir Rusijoje bei ES uždraustų organizacijų vėliavomis. Tai sukelė nerimą vietos gyventojams, todėl jie iškvietė policiją. Paaiškėjo, kad tai yra filmavimo aikštelė ir čia yra filmuojamas filmas apie Ukrainos Euromaidaną. Tai pranešė telegramų kanalas „Vestnik Ševtsova“.

Pažymima, kad NTV kanalas filmuoja 10 serijų filmą apie Ukrainos Euromaidaną pavadinimu „10 dienų iki pavasario“.

Filmui Sankt Peterburgo pakraštyje buvo pastatyta scena, buvo nusamdyti „aktyvistų“ ir „berkutiečių“ (likviduotos Ukrainos saugumo pajėgų „Berkut“ nariai) statistai, filmavimo dalyviams išdalinti geltonai juodos ir „Dešiniojo sektoriaus“ vėliavėlės. Aikštelėje buvo pastatytos palapinės, užtvaros, išdėlitos padangos.

 

Planuojama, kad filmas apie Ukrainos Euromaidaną Rusijoje pasirodys kitais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(24)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)