[ŽT] „Ar rusai nori karo?“ Skelbiama netikėta žinia. Ką atsakė 60 000 žmonių (Video)  ()

Politologas Volodymyras Fesenko teigė, kad karo nuovargį galima atsekti ne tik Vakaruose ir Ukrainoje, bet ir šalyje agresorėje Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusija taip pat pavargo nuo karo“, – paskelbė V. Fesenko apie daugiau nei pusantrų metų vykdomos apklausos Rusijos „Telegram“ kanaluose rezultatus. Žmonės nuo jo pavargo ir Vakaruose, ir Ukrainoje ir Rusijos Federacijoje. Eksperto teigimu, V. Putinas gali sąmoningai vilkinti karą, bet tik ribotu režimu, nes jam taip pat trūksta jėgų ir resursų. Kai kuriuose fronto sektoriuose rusai bando atakuoti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, tačiau dauguma jų yra gynybos pozicijose.

V. Fesenko tai pasakė interviu su Jevgenija Kutnova metu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Naujienų fabrikas“.

Kaip pažymėjo ekspertas, Rusijos „Telegram“ kanalai neseniai surengė apklausą tema „Ar rusai nori karo?“, kurioje dalyvavo 60 tūkst. žmonių.

„Tai nėra sociologinė apklausa, ji nėra reprezentatyvi, bet vis tiek dalyvavo 60 000 iš įvairių „Telegram“ kanalų, įskaitant ir tuos, kurie palaiko Z-patriotus. Taigi pusė yra už taiką, kita - prieš karą. Tik 13 proc. reikia didelio karo“, – sakė V. Fesenko.

 

Tada analitikas pabrėžė, kad karo užsitęsimas visiems daro spaudimą. O Ukrainoje taip pat, deja, yra neigiamas poveikis, todėl dar anksti atitraukti dėmesį nuo karo ir atsipalaiduoti, priešingai, reikia į tai sutelkti visas jėgas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: