[ŽT] „Naujienos neramina.“ Rusijoje panika. Įvyko prasiveržimas 2 kryptimis  (1)

Z-kanaluose skamba pavojaus signalas dėl Ukrainos pažangos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-28 [ŽT] „Naujienos neramina.“ Rusijoje panika. Įvyko prasiveržimas 2 kryptimis  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai ir toliau praneša apie Ukrainos kariuomenės sėkmę Pietų fronte iš karto dviem kryptimis, kur Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko pasistūmėti Zaporožės ir Vuhledaro puolimo flanguose.

Viename didžiausių prokarinių „Telegram“ kanalų „WarGonzo“ Rusijos karo korespondentas Pegovas praneša, kad Zaporožės kryptimi Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms po masinių artilerijos smūgių į rusų pozicijas pavyko pasistūmėti į šiaurės rytus nuo Rabotinės gyvenvietės. Dėl to rusai buvo priversti pasitraukti į gyvenvietės pakraščius.

Vuhledaro kryptimi Ukrainos ginkluotosios pajėgos įsitvirtino Staromajorske, kaip anksčiau pranešė du rusų šaltiniai, ir pradėjo apšaudyti sumuštus rusų dalinius pietinėje gyvenvietės dalyje. Be to, remiami artilerijos, Ukrainos kariškiai pasistūmėjo Urožainės link.

 

Be to, rusai pabrėžia nerimą keliančią situaciją, nes Staromajorskas yra dominuojanti aukštuma šiame rajone, o tai gali dar labiau apsunkinti rusų pozicijas šiame fronto ruože.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(1)
(82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: