„Prasidėjo pragaras. Pliekia visame fronte. Vyksta negailestingas susišaudymas“ (Video)  ()

„Svobodos“ legiono kovotojas apie įvykius Zaporižios fronto kryptimi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-30 „Prasidėjo pragaras. Pliekia visame fronte. Vyksta negailestingas susišaudymas“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu kovines misijas Zaporižios kryptimi vykdantis Konstantinas Denisovas pasidalijo operatyvine informacija. Jei galima kaip nors apibūdinti tai, kas vyksta Zaporižios fronte, tai tik vienu žodžiu – pragaras. Būtent tokiomis sąlygomis Ukrainos gynybos pajėgos vykdo puolimą šiame fronto segmente.

Denisovo interviu radijui „Svoboda“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos kariškis apie įvykius Zaporižioje kalbėjo griežtai: „Žodžiu, pragaras. Visoje susidūrimo linijoje vyksta susišaudymai, vyksta kontrbaterinė kova. Mūsų bendražygiai, tai yra Ukrainos ginkluotosios pajėgos, Nacionalinė gvardija, savanorių batalionai, mūsų vaikinai iš „Svobodos“ bataliono atkakliai spaudžia okupantus, valo, ginasi.“

„Svobodos“ legiono kovotojas paskelbė, kokias ginklų rūšis priešas naudoja prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas Zaporižios fronto kryptimi: „Rusai tradiciškai atsako artilerijos pliūpsniais, be to, aktyviai naudoja aviaciją: savo sraigtasparniais skraido poromis ir šaudo į mūsų pozicijas, atakos lėktuvai Su-25 taip pat aktyviai dirba, mėto bombas ant mūsų vaikinų galvų.“

 

„Jie čia pritraukė daug jėgų. Bando ne tik sustabdyti mūsų veržimąsi, bet ir susigrąžinti kai kuriose srityse prarastas pozicijas. Net savo ataskaitose jie pripažįsta, kad prarado nemažai pozicijų Zaporižios kryptimi, todėl dabar be perstojo tvatina viską iš eilės iš artilerijos“, – reziumavo Denisovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(5)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: