[ŽT] „Pasiųs apie 190 000 kareivių.“ Estijos žvalgyba skelbia pavojingą žinią. Ką tyliai daro Rusija  ()

Estijos žvalgybos vadovas Grosbergas: Rusija turi pakankamai žmogiškųjų išteklių, kad karą tęstų tuo pačiu tempu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Estijos gynybos pajėgų žvalgybos centras mano, kad Rusija turi pakankamai žmogiškųjų išteklių, kad išlaikytų status quo fronte.

Tai pranešė Estijos gynybos pajėgų žvalgybos centro vadovas pulkininkas Margo Grosbergas, praneša Censor.NET su nuoroda į ERR.

Grosbergas pažymėjo, kad nors Rusijai su savo rezervais nesiseka taip gerai, kaip ukrainiečiams, ji galės pritraukti dar apie 190 000 žmonių į karo tarnybą.

Leidinys pažymi, kad nors Rusijos vadovybė užsibrėžė tikslą į armiją pašaukti 400 000 žmonių, nuostoliams atstatyti pakaks net pusės šio skaičiaus.

Grosbergas priminė, kad Estijos žvalgyba Rusijos Federacijos nuostolius vertina 130 000–140 000 žuvusių ir sunkiai sužeistų karių.

 

„Jei iki metų pabaigos pavyks užverbuoti dar apie 190 000 žmonių, tai leis atstatyti nuostolius, o tai reiškia, kad karas užsitęs, bet tuo pačiu leis Rusijos politinei vadovybei neskelbti mobilizacijos, kaip tai buvo padaryta praėjusį rugsėjį. Esant tokiam įdarbinimo tempui, status quo gali būti išlaikytas, kaip buvo visus šiuos metus“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(20)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()