To dar negirdėjote. Zacharova skelbia naują Rusijos karo su Ukraina tikslą (Video)  (1)

Pasak Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos atstovės, Ukrainoje žūsta okupantai, siekdami atnešti afrikiečiams laisvę ir taiką visame pasaulyje. Marija Zacharova taip pat džiaugėsi tuo, kaip Afrikos šalys neleidžia joms primesti kažkieno kito požiūrio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija pradėjo plataus masto karą Ukrainoje, kad apsaugotų Afrikos laisvę. Tai pareiškė Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova susitikime su Afrikos šalių vadovais „taikaus sprendimo“ klausimais.

„Ar nematote, dėl ko mes kovojame? Ar nematote, kad mūsų berniukai atidavė savo gyvybes? Jie ne tik kalba, bet ir savo gyvybėmis gina ne tik Afrikos žemyno, bet visų mūsų planetos žmonių laisvę“, – sakė Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos atstovė.

Jos nuomone, didysis karas Ukrainoje turėtų kažkaip užtikrinti afrikiečiams laisvę ir taiką visame pasaulyje.

Zacharova taip pat kalbėjo apie principinę Afrikos šalių poziciją dėl neleistinumo primesti joms kažkieno požiūrį.

 

„Jie nesiruošia šokti pagal kažkieno melodiją, o suformuos savo požiūrį, pagrįstą situacijos žiniomis, istorijos žiniomis ir savo nacionaliniais interesais“, - sakė ji interviu TASS.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(60)
(-56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)