[ŽT] „Turėtume panaudoti branduolinį ginklą. Kitos išeities tiesiog nėra“  (4)

Pasak Rusijos saugumo tarybos vadovo pavaduotojo, sėkminga Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataka privers Maskvą panaudoti branduolinį ginklą. Jis įsitikinęs, kad rusų okupantai užkerta kelią pasauliniam konfliktui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotosios pajėgos esą atremia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą ir gina Rusiją. Apie tai liepos 30 d. „Telegram“ rašė Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas.

Be to, anot D. Medvedevo, okupantai užkerta kelią pasauliniam konfliktui.

„Jei įsivaizduotume, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas su NATO parama buvo sėkmingas ir jie užims dalį mūsų žemės, turėtume panaudoti branduolinį ginklą. Kitos išeities tiesiog nėra“, – pridūrė Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas.

Dmitrijus Medvedevas mano, kad Rusijos priešai turėtų melstis už įsibrovėlių armiją, nes jie „neleidžia įsiliepsnoti pasaulinei branduolinei ugniai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(130)
(-116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)