[ŽT] „Kaip jų nenubausti?“ Rusijoje reikalauja smogti Lietuvai (Video)  ()

Gazmanovas piktinasi Baltijos šalių politika Maskvos atžvilgiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabartinės Kremliaus valdžios rėmėjas bei Rusijos Federacijos karo prieš Ukrainą šalininkas, Rusijos dainininkas Olegas Gazmanovas (už akių suimtas Ukrainoje dėl kėsinimosi į Ukrainos valstybės teritorinį vientisumą), iš tikrųjų ragina pradėti karą ir Baltijos šalių užgrobimą.

„RosTV“ eteryje jis pareiškė, kad Rusija neva atidavė Klaipėdą Lietuvai ir piktinosi Baltijos šalių politika Maskvos atžvilgiu.

Jie neturėjo priėjimo prie Baltijos jūros - atidavėme pusę Kuršių nerijos. Mes jiems viską atidavėme. Kaip jie elgiasi po to? Kaip jų nenubausti? Reikia bausti“, - kalbėjo dainininkas propagandistas.

 

Jis pamiršo, kad Klaipėda, pagal Versalio taikos sutartį, vieną svarbiausių dokumentų, užbaigusių Pirmąjį pasaulinį karą, buvo perduota kolektyviniam Antantės blokui (kuriam priklausė Rusijos imperija, JK ir Prancūzija), o vėliau buvo grąžinta Lietuvai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(47)
(-41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: