Rusai gali išvežti branduolinius ginklus iš Baltarusijos. Skelbiama ko jie tikisi  ()

RF jau dislokavo savo taktinius branduolinius ginklus Baltarusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau ji teigia galinti juos iš ten pašalinti, jei NATO „pakeis savo požiūrį į Rusiją ir Baltarusiją ir nustos saugoti Europą“.

NATO turi pradėti „gerai elgtis“ ir žengti analogišką žingsnį. Apie tai pranešė propagandinė žiniasklaida su nuoroda į Rusijos užsienio reikalų ministeriją.

Rusija vėl meluoja apie savo taiką mylinčios poziciją. Nes jie patys niekada nebūtų nusprendę dislokuoti branduolinių ginklų Baltarusijoje. Visa tai NATO. Būtent „blogas“ Aljanso šalių elgesys privertė Rusiją imtis atitinkamų priemonių.

Užsienio reikalų ministerijos Antrojo NVS šalių departamento direktoriaus Aleksejaus Poliščiuko teigimu, NATO jau seniai laikosi „destabilizacijos kurso, kuriuo siekiama pakenkti Rusijos ir Baltarusijos saugumui“.

Rusija, XXI amžiuje įvykdžiusi precedento neturinčią agresiją prieš Ukrainą, vis dar tikisi, kad Europos šalys staiga ims nusiginkluoti, o ne labiau ginkluotis.

 

Rusai pašalintų savo branduolinius ginklus, reaguodami į panašų Aljanso žingsnį.

Okupantai siekia, kad NATO iš Europos šalių atsiimtų visus Amerikos branduolinius ginklus, sunaikindama atitinkamą infrastruktūrą.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(19)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: