„Tai siaubo naktis.“ Ukraina pašiurpusi. Skelbiama, kad Rusija daro tai, ko nedrįso net naciai  ()

Ukraina skaudžiai reagavo į Rusijos Federacijos agresiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-24 „Tai siaubo naktis.“ Ukraina pašiurpusi. Skelbiama, kad Rusija daro tai, ko nedrįso net naciai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 23-iosios naktį Rusijos okupantai tęsė Odesos raketinį terorą – mieste buvo apšaudyti keli gyvenamieji namai, automobiliai ir Išganytojo Atsimainymo katedra.

Naktį Rusija smogė Odesai naudodama penkių tipų raketas. Vienas žmogus žuvo, mažiausiai 22 sužeisti, mieste yra nemažai griuvėsių. Į barbarišką okupantų poelgį sureagavo Ukrainos šou verslo žvaigždės ir sportininkai: net per Antrąjį pasaulinį karą vokiečiai nenaikino architektūros paminklų, taikydamiesi į uostą.

Ukrainos futbolininkas Romanas Zozulia, kitaip nei šou verslo žvaigždės, kurios socialiniuose tinkluose reagavo į Rusijos Federacijos vykdomą Odesos apšaudymą, nesirinko diplomatinių išsireiškimų ir apibūdino situaciją tokią, kokia ji yra: „Žudikai. Alchašai. Fašistai. Nežmonės, kuriems niekas nerūpi. Jie vis dar neina į tualetą, o į skylę grindyse arba ant kibiro, bet stengiasi sunaikinti viską, kas kitose šalyse yra civilizuota. Tikri barbarai. Odesa vėl kentėjo naktį. Civiliai ir infrastruktūra. Cerkvė.“

 

Jis priminė, kad kai Odesos gyventojai skuba šalinti griuvėsius ir gelbėti viską ir visus, kas tik galėjo išgyventi, Rusijos Federacijos propaganda pradėjo savo įprastą šūkį apie „užsienio samdinių nugalėjimą“.

„Šiuolaikinio pasaulio pūlinys. Jūs už viską atsakysite!“ - apibendrino Zozulia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(3)
(49)

Komentarai ()