[ŽT] Kyla didžiulis skandalas. Sušaudyti rusų savanoriai (Foto, Video)  ()

Melitopolyje Rusijos Federacijos kariškiai sušaudė savanorius iš Čiuvašijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Melitopolyje Rusijos armijos kariai nušovė du rusų savanorius iš Čiuvašijos. Liepos 26 d. vietinėje soc. tinklo grupėje jie santūriai rašė, kad „vaikinai pateko po automato ugnimi“, nenurodydami detalių.

Tačiau netrukus ėmė plūsti klausimai: kas galėjo iš automato atidengti ugnį į savanorius užnugaryje esančiame mieste.

Vėliau detales apie tai, kas nutiko, papasakojo kitas savanoris, prisipažinęs, kad jo kolegos buvo „denacifikuoti“. Jie girtavo su kitais okupantais ir moterimis.

„Dėl viso to kaltos merginos spec. karinės operacijos zonoje ir alkoholis. Išgėręs dar vieną butelį alaus, vienas iš kareivių norėjo pasikalbėti su mergina, kažkas jį sujaudino... Tai vyras, tai gyvas žmogus... mielos merginos, neprovokuokite vyrų...“, – sakė jis.

Anot ruso, į frontą Ukrainoje turėtų eiti tik tie, kurie supranta, „kur eina ir ko ten gali tikėtis. Karas klaidų neatleidžia.“

 

 

Vietinėje Čiuvašijos grupėje jie taip pat rašo, kad savanorius nužudė jų pažįstamas kariškis, kuriam patiko su jais atvykusi mergina. Jis bandė iš karto gauti jos prielankumą, bet ji priešinosi. Tuomet vyrai esą stojo jos ginti, už ką buvo nušauti vietoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(1)
(127)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: