[ŽT] Netikėta žinia. JT nepatenkintos dronų atakomis Maskvoje. „Norime, kad jos liautųsi“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-08-02 08:12
O, kaip tada raketų ir dronų atakos prieš Ukrainą?
kestutisz 2023-08-02 10:28
Laba gražus ir suprantamas noras. Tik tartis ir aiškinti kažką pirmiausia turi kaltininkams.
immortallt 2023-08-02 10:59
Čia tai klausimas ar JT nereikia naikinti po tokių pareiškimų. Jei JT pasirūpintų, kad maskolių ataka Ukrainoje būtų nutraukta, sutinku tokius reikalavimus išstatyti. Dabar tai prievartaujamai moteriai (kuri ir kaip ir daugmaž apsigina, tik vis dar grumiasi) aiškinti - nesipriešinti, lai prievartauja, nes dar užpuoliką sužeisi.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-08-02 19:39
Šūdini tavo palyginimai, turiu geresnį: kalti homo sapiens, nes būtent homo sapiens ir prievartavo Ukrainos moteris, vyrus ir vaikus - atkeršyk visai rūšiai (gali pradėt nuo savo artimųjų)! Ir teisinga JT pozicija: tai yra civiliniai objektai ir atakuoti jų negali prisidengdamas tokiais argumentais, kad "žiūrėk ir jie tai darė". Net jei tame pastate pats Prigožinas, atakuodamas tą pastatą su tokiu dronu sukelsi pavojų kitiems aplinkiniams, įskaitant ir tuos, kurie vaikščioja gatvėje ar skraido oro balionais virš miesto. Jeigu statai savo ideologiją į poziciją, kad taip elgtis negalima, tai vadinasi negalima, nepriklausomai nuo to kaip elgėsi jie!
donatasv 2023-08-02 21:41
Visiškai teisingai mindaugas pasakė. Niu niu niu darė rusijai, dabar už tą patį daro Ukrainai. Tik iš to bambėjimo šlapia vieta, parodė, kad jie nerimauja ir tuom pasibaigs. Nes realiai jie nieko ir negali padaryt. Nebent prisidėti po karo su visais rekalingais sprendimais buriant visus į krūvą dėl būtinų sprendimų. Net Nelabai suprantu ko Ukraina nori iš JT. Rusas grobia vaikus JT nieko nedaro, sprogdina civilinę infrastruktūrą, jt nieko nedaro. Bet realiai ką jie gali aktyvioja karo stadijoje? Niuniuniu padarys ir viskas. Atėjus karo pabaigai prasidės kitos problemos Ukrainai tada JT turėtų atsiskleisti pilnu pajėgumu.
kestutisz 2023-08-02 23:38
JT išvis keista struktūra, labiau skirta buvo paplekšnojimui per petį sovietam, kad jie nu irgi jaustųsi kažkiek svarbūs. Net veto teisę davė. Ir visa tai turėjo dingti vėliausiai su sovietų griuvimu.
immortallt 2023-08-03 07:50
Mindaugas, nepalaikančių karą pas maskolius kaip minimum turėjo nelikti. Visi kas liko, moka mokesčius ir remia karą, AKA ukrainiečių žudimą ir Ukrainos griovimą tiesiogiai arba netiesiogiai. Pataisysiu savo palyginimą, kliūva tiems, kurie šalia prievartaujamos moteris stovi ir žiūri bei nieko nedaro, tai ranką biški palaiko, kad mažiau muistytųsi, tai prievartautojui atsigert paduoda.