[ŽT] „Lemiamas mėnuo. Prasidės pagrindiniai įvykiai fronte“ (Video)  ()

Karo ekspertas įvardijo, kada fronte vyks pagrindiniai įvykiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos kanalo „Apostrof“ žurnalistė paklausė Olego Ždanovo, ar rugpjūtis gali tapti lemiamu mėnesiu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolime. Karo ekspertas atsakė, kad  rugpjūtis bus esminis, o jau rugsėjis taps  lemiamas mėnuo, kai įvykiai fronte vystysis sparčiau.

Olego Ždanovo interviu galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas priminė, kad šiuo metu vyksta pirmasis, parengiamasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo etapas, kai naikinami sandėliai su priešo technika, ginkluote ir amunicija, jų logistika, dedamos pastangos pralaužti pirmąją ir antrąją jų gynybos linijas.

Kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės patekti į operatyvinę erdvę, prasidės antrasis etapas, tuo metu bus įtraukti ir rezervai. Kartu Olegas Ždanovas sakė: „Rugpjūtis bus esminis mėnuo, bet, mano nuomone, rugsėjis bus lemiamas. Pernai, rugsėjį, taip pat turėjome operaciją Charkivo, kiek vėliau ir Chersono operaciją.“

 

Tuomet karo ekspertas patikslino, kokie įvykiai Ukrainos frontuose vyks rugpjūtį: „Manau, kad rugpjūtis bus esminis ruošiantis ir suformuojant šią atramą ir, galbūt, nustatant pagrindinę puolimo kryptį.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(0)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: