[ŽT] „Wagner“ jau gali būti Lenkijoje. Tai kovinė misija.“ Pulkininkas skelbia sensaciją (Video)  ()

Pulkininkas pribloškė pareiškimu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-05 [ŽT] „Wagner“ jau gali būti Lenkijoje. Tai kovinė misija.“ Pulkininkas skelbia sensaciją (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gali būti, kad „Wagner“ samdiniai jau yra Lenkijoje. Tokią nuomonę išsakė karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas ir karo instruktorius lakūnas Romanas Svitanas, komentuodamas tai, kad rugpjūčio 1-ąją į Lenkijos oro erdvę įsiveržė baltarusių sraigtasparniai.

„Į Lenkijos teritoriją įskridę lakūnai tikrai žinojo, kad kerta valstybės sieną ir patenka į kaimyninės valstybės teritoriją. Tai galėjo būti kovinė misija. Buvo išduota būtent tokia užduotis, įskristi į tokį ir tokį aukštį. Tokiame aukštyje lokatoriai tikrai mato“, – įsitikinęs jis.

Ekspertas neabejoja, kad lenkai matė, kad į jų teritoriją atskrido sraigtasparniai iš Baltarusijos.

„Visi viską matė, tik niekas nieko nedarė. Na, bent jau lenkai nieko nedarė, o dėl rusų tai didelis klausimas... Mi-24 ir Mi-8 gali būti naudojami kaip transporteriai. Sabotažo grupė tilps į Mi-24, o Mi-8 taip pat tinka tokiai misijai. Apskritai šie du sraigtasparniai prireikus galėtų numesti priešo diversines žvalgybos grupes. Ir tokia kovinė misija galėjo būti. Tai yra, galime sakyti, kad „vagneriečiai“ jau gali būti Lenkijos teritorijoje. Hipotetiškai“, – pridūrė Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(102)
(-67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: