[ŽT] Keičia oro atakų taktiką. Ko galima tikėtis iš Rusijos?  ()

Pasak Pietinės operatyvinės vadovybės atstovės Natalijos Humeniuk, Rusija gali organizuoti tikslinius smūgius taikiems Ukrainos miestams kaip perspėjimą, kad „žmonės neatsipalaiduotų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai atakas bepiločiais orlaiviais ir raketomis galėtų laikinai stabdyti, tačiau grėsmė išlieka, teigia Pietinės operatyvinės vadovybės atstovė Natalija Humeniuk.

Anot jos, Rusijos okupantai bet kada gali panaudoti tikslinį apšaudymą ar balistines raketas prieš taikius Ukrainos miestus, kad perspėtų gyventojus.

„Galingai šaudęs priešas, kaip taisyklė, daro pertrauką. Bet čia taip pat reikia būti pasiruošusiems ir suprasti, kad priešas kartas nuo karto keičia taktiką. Tai - perspėjimas, kad nereikia atsipalaiduoti - vasaros laikotarpis, karštis turi didelę įtaką psichologinei žmonių būklei“, – rašoma pranešime.

 

Humeniuk pažymėjo, kad Juodojoje jūroje nefiksuojamas nė vienas raketnešis, todėl didžiulės dronų ir raketų atakos kol kas, panašu, stabdomos. Jei niekas nepasikeis, tokia padėtis tęsis kelias ateinančias dienas. „Raketų ir dronų teroras šiuo metu yra tam tikroje pauzėje", - apibendrino Natalija Humeniuk.

(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: