Rusijoje neregėtas skandalas. Paninas paviešino neįtikėtiną susirašinėjimą su Kirkorovu. „Jei jis nebūtų putinistas, aš tylėčiau“ (Video)  ()

Karą Ukrainoje smerkiantis ir Rusijos agresiją atvirai kritikuojantis žinomas aktorius Aleksejus Paninas įpylė žibalo į ugnį - jis prasitarė, kad su Filipu Kirkorovu turėjo lytinių santykių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos aktorius  Aleksejus Paninas įrašė naują vaizdo įrašą, kuriame pažymėjo, kad dabar Kirkorovas įnirtingai bando „išbalinti“ savo reputaciją, tam net pasisamdė advokatą. Kodėl? Paninas teigia, kad karštai Putiną palaikantis Kirkorovas anksčiau buvo jo meilužis. Rusijoje tai, žinoma, sukėlė nemenką skandalą, nes Kirkorovas laikomas moterų širdžių daužytoju.

„Kirkorovas kruopščiai išvalė mūsų susirašinėjimus, bet kažką visgi praleido... Žinoma, galima sakyti, kad tai - nekaltas susirašinėjimas apie gėles, bet turėtum būti beprotis“, – sakė aktorius.

Anot Panino, jis nebūtų atskleidęs Kirkorovo paslapčių, jei dainininkas nebūtų tapęs putinistu. Aktorius piktinasi, kad Kirkorovas ir toliau palaiko Kremliaus režimą.

„Jei, žinoma, Kirkorovas nepalaikytų Putino, jei jis nepalaikytų šio nusikalstamo režimo, kuris dabar yra valdžioje Rusijos Federacijoje, kuri žudo Ukrainos žmones, aš nieko apie jį nesakyčiau... Nekenčiu tokių veidmainių, kurie yra pasislėpę gėjai ir tuo pačiu palaiko režimą, kuris griauna LGBT žmonių teises Rusijos Federacijoje. Tai griauna visas žmogaus teises apskritai! Aš visada sakau tiesą", – sakė Paninas.

 

Paskelbtuose susirašinėjimo atvaizduose matyti, kad Kirkorovas rašė Paninui 2020 m. vasarą. Jis kvietė aktorių į „konkrečius vakarėlius“. Kirkorovas, žinoma, apsimeta, kad nieko neįvyko ir toliau kviečia palaikyti Putiną.

(31)
(1)
(30)

Komentarai ()