[ŽT] „Puolimas ties žlugimo riba.“ Tai rimta. Nutekėjo slapta JAV žvalgybos informacija  ()

Aukšti Amerikos pareigūnai, anot žurnalistų, yra tikri, kad Gynybos pajėgos negalės tiesiogiai išsiveržti į Zaporižios regione esantį Melitopolį, o sustos „kažkur šalia jo“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-18 [ŽT] „Puolimas ties žlugimo riba.“ Tai rimta. Nutekėjo slapta JAV žvalgybos informacija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV žvalgyba mano, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas negalės pasiekti savo pagrindinio tikslo – užimto ​​Melitopolio Zaporižios regione. „The Washington Post“ apie tai rašo remdamasis savo šaltiniais.

Žurnalistų teigimu, jie gavo slaptą Amerikos žvalgybos analitikų prognozę. Niūrus vertinimas grindžiamas Rusijos armijos įgūdžiu ginti okupuotas teritorijas naudojant minų laukus ir apkasus.

Leidinys rašo, kad, remiantis prognozėmis, Ukrainos pajėgos galės sustoti netoli Melitopolio, nepasiekusios miesto. „Pirminis planas ties žlugimo riba.

Žurnalistai bandė susisiekti su JAV nacionalinės žvalgybos direktoriaus biuru, tačiau jie atsisakė komentuoti.

 

Straipsnyje teigiama, kad Melitopolis yra itin svarbus ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimui, nes jis laikomas „vartais“ į Krymą. Miestas yra dviejų svarbių greitkelių ir geležinkelio linijos, leidžiančios Rusijai perkelti karinį kontingentą iš pusiasalio į kitas okupuotas teritorijas Ukrainos pietuose, sankirtoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(34)
(-26)

Komentarai ()