„12 ukrainiečių, 3 baltarusiai ir 1 rusas“. Lenkijoje sugauta netikėta šnipų grupė. Skelbiama slapta užduotis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2023-08-19 10:34
Sitai turetu buti nuolat rodoma visoje Europe. Nesuprantu, kodel ES net nebando kovoti pries maskoliu propoganda, kuri nevarzoma veikia visoje ES.
Absoliutas 2023-08-19 10:36
Kai rusijos propagandai ES neduoda jokio atkircio, tai paskui ir turim visokius idiotus kurie cypia “Gedimino prospekte maciau Ukrainos veliava, ar mus jau okupuavo Ukraina?”
donatasv 2023-08-19 12:07
Tai visgi tas lietuvos atsargumas su baltarusiais nėra jau toks paprastas ir lengvai paaiškinamas? Aišku gaila baltarusių, bet mes esame kinflikto priešakyje. Net jei Ukrainos žmonės eina su rusu tai ką kalbėt apie baltarusus, iki kiek tai plonas ledas ir atleidus vadelias turėsi padlų viduje tiek, kad nežinosi kur dingt. Lietuva šiuo klausimu šaunuoliai bando eit žingsniu priekyje ir kaikuriais klausimais net matosi ruso/baltarusio apėjimas lietuvos lanku.
Senas kareivis 2023-08-19 19:11
Angliškame straipsnyje parašyta, kad suimti Rytų Ukrainos gyventojai. Klausimas, ar tie ,,ukrainiečiai" ukrainiečių kalbą moka? Apie baltarusius net nekalbu. Jaučiu, kad visi jie rusai. To dontasv: pritariu Kasčiūnui. Bet reikėtų daugiau selekcijos. Tokius balbaruskius, kaip tas, kuris užsipuolė Lietuvos karaininką, reikia pasodint bent 2 metams, o tada dar pasodint 2 metams. Ir jau tada - varyt iš Lietuvos.