[ŽT] „Imkite pavyzdį.“ Rusija paskelbė, kas tai yra tobula demokratija  ()

Rusijos Federacijai nereikia demokratijos, kuri šiuo metu egzistuoja Vakarų šalyse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokios nuomonės laikosi Rusijos Federacijos Centrinės rinkimų komisijos vadovė Ela Pamfilova, rugpjūčio 18 d. pranešė Rusijos žiniasklaida.

Pasak jos, kitose šalyse demokratija yra mažumos valdžia, todėl RF toks variantas esą netinka.

Tai buvo atsakas į „The New York Times“ straipsnį, kuriame Vladimiro Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas kalbėjo apie valstybės vadovo rinkimus 2024 metais. Tuomet jis šį procesą pavadino ne demokratija, o „brangia biurokratija“. Po to beveik iš karto jis buvo priverstas teisintis dėl savo žodžių, sakydamas, kad žurnalistai jį neteisingai suprato.

Sutinku, vakarietišku supratimu - mums nereikia tos demokratijos... Bet iš tikrųjų, kas yra demokratija? Tai tiesiog valdžios formavimo būdas per rinkimus. O Vakarų supratimu? Kas dabar vyksta Vakaruose? Ši demokratija - tai ne daugumos valdžia, tai mažumos valdžia. Mums tokios demokratijos nereikia“, - sakė Ella Pamfilova.

 

Ji taip pat mano, kad Centrinė rinkimų komisija yra viena iš efektyviausių Rusijos Federacijoje veikiančių valdžios institucijų. Jai esą pavyksta spręsti savo užduotis su minimaliomis išlaidomis ir kuo efektyviau. Be to, ji paragino kitas struktūras imti pavyzdį iš jų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(3)
(44)
(-41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()