[ŽT] „Zelenskis tai žino.“ Ukraina gali netekti ministro. Ką paskelbė Reznikovas  ()

Ukrainos Gynybos ministras Oleksijus Reznikovas, komentuodamas gandus, kad prezidentas ieško jam pamainos gynybos ministro poste, teigė, kad šios pareigos jam yra laikinos ir jis gali pats atsistatydinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas skelbia, koks yra jo svajonių darbas.

„Kai su prezidentu 2021 metų rugpjūtį aptarėme jo pasiūlymą (dėl pareigybės. – Red.), jis žinojo, kad tai nėra mano svajonė. Iš karto aptarėme, kad tai man laikina istorija. Nesu žmogus, kuris visą gyvenimą nori būti valdininku. Neturiu jokių politinių ambicijų. Jis žino apie mano planus ir norą skaityti paskaitas ir užsiimti privačia praktika“, – sakė Oleksijus Reznikovas.

Tai praneša Censor.NET, remdamasis „Ukrainos Tiesa“.

Ministras dar kartą pabrėžė, kad tokius sprendimus priima prezidentas. Reznikovas pridūrė, kad jis gali atsistatydinti pats, jei „nebeturės jėgų ir humoro jausmo juoktis iš žmonių, kurie nori jo atsistatydinimo“.

Kalbėdamas apie galimą pasiūlymą užimti ambasadoriaus Jungtinėje Karalystėje postą, jis pažymėjo, kad nėra tikras, ar sutiks.

 

„Čia ne klausimas „kur?“, o klausimas „dėl ko?“. Esu projektų žmogus, bet jei bus kokia užduotis, ją atliksiu. Man neįdomu užimti tokias pareigas, nes vis tiek likčiau valstybės tarnyboje. Ir tai labai nedėkinga pozicija, visada būsi „tarkuojamas“, – pažymėjo Reznikovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)

Komentarai ()