„Jie bijo dėl impotencijos.“ Beprotiška žinia. Kodėl Maskvos policija bijo numušti dronus  ()

Rusijos opozicijos aktyvistas iš „Rusijos laisvės“ Ilja Ponomarevas pastebėjo, kad dronai Rusijos sostinėje sukiojasi gana laisvai. Kodėl Maskvos policija jų nenutupdo priešdroniniais ginklais?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ilja Ponomarevas pastebėjo, kad dronų taikinys buvo aiškus - tarptautinis verslo centras „Moscow City“, kuriame koncentruojasi ministerijos ir kitos institucijos. Tai - tankiai apstatyta Maskvos vieta, kurią turėtų saugoti gausios policijos pajėgos.

Žinomas Rusijos opozicijos politikas juokavo, kad Maskvos policija nenori numušti bepiločių orlaivių specialiais priešdroniniais ginklais, nes bijo šių įrankių skleidžiamo „šalutinio poveikio“ – ​​potencijos problemų.

Ilja Ponomarevas, paslaptingai šypsodamasis, kalbėjo apie Rusijoje paplitusį mitą: „Maskvos policija yra ant riaušių slenksčio dėl šių dronų, nes perkami priešdroniniai ginklai, o Rusija dabar absoliučiai stebina įvairiomis sąmokslo teorijomis. Nusistovėjo nuomonė, kad priešdroniniai ginklai turi labai blogą poveikį potencijai, todėl policija, kuriai suteikiami priešdroniniai ginklai, stengiasi jų nenaudoti. Tai - teigiamas dalykas“.

 

Priešdroniniai ginklai - tai radijo trikdžių generatoriai, sutrikdantys drono elektroniką, nutraukiantys jo navigacijos ryšį arba ryšį su pilotu. Rusijoje manoma, kad šie ginklai skleidžia sveikatai žalingas bangas ir jų naudojimas (toks ginklas laikomas rankose kaip šaunamasis) gali sukelti potencijos problemų ar net vėžį.

(63)
(0)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: