„Tas, kuris numes atominę bombą ant Rusijos, taps nacionaliniu Rusijos didvyriu ir tai ne pokštas“  ()

Kodėl protestai Rusijoje neįmanomi?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Devana yra ukrainietė, kovojanti su Rusija informaciniame fronte, nes kito pasirinkimo neturi. Savo „Twitter“ paskyroje ji pasakoja apie Ukrainą ir kovą su Rusijos propaganda.

Kodėl protestai Rusijoje neįmanomi?

Rusai turi vergų mentalitetą: nuo Aukso ordos iki šių dienų rusai visada buvo vergai. Jie nekenčia protestų, nes dievina karaliaus valdymą. Rusai visada mylėjo diktatorius, ir tai paaiškina jų meilę visiems pasaulio diktatoriams ir šiandien. Rusai automatiškai nekenčia bet kokių protestų ir revoliucijų pasaulyje ir myli bet kokius nusikalstamus diktatorius pasaulyje.

Rusai yra labai pikti žmonės. Kas sulaužė visas įmanomas sutartis istorijoje? Kas patys denonsavo jas? Kas šaudė sovietų kariuomenei į nugarą? Kas buvo nacių sąjungininkas ir kartu padalijo Europą Molotovo-Ribentropo pakte?

Rusai nekenčia kitų tautybių, rasių ir laisvų tautų. Todėl jie palaiko genocidus prieš kitas tautas.

Rusai visada godūs. Būdami didžiausia pasaulio šalimi – jie nori daugiau. Ir jie puola Dagestaną, tada Čečėniją, Moldovą, Sakartvelą, Ukrainą. Ir tai jie darys, jei nebus sustabdyti.

Rusai nenori turtų. Jiems nereikia turtingo gyvenimo, kokį jie galėtų turėti, atsižvelgiant į savo šalies išteklius. Jie pasirengę tuos pinigus išleisti karams. Jie pasirengę gyventi skurde, kad tik nukentėtų jų kaimynai. Todėl ekonominės sankcijos jiems netaikomos. Jie įpratę gyventi šiukšlėse. Net jei nemokėsite rusams atlyginimų, jie nedrįs protestuoti.

 

Vilties turi tik tie, kurie nėra etniniai rusai. Tai yra labiausiai mąstantys žmonės ir tik jie gali ką nors padaryti, bet jų mažai... Rusai supranta tik jėgos kalbą. Rusus galima labai lengvai okupuoti. Juos galima nusipirkti, galima paimti jėga. Jie nedrįs protestuoti. Jie myli diktatorius. Iškart po okupacijos tapsite jų herojumi ir mėgstamiausiu valdovu. Ar matėte, kaip Prigožiną džiaugsmingai priėmė rusai? Tas, kuris numes atominę bombą ant Rusijos, taps nacionaliniu Rusijos didvyriu ir tai ne pokštas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(172)
(4)
(168)

Komentarai ()

Susijusios žymos: