„2 bangos. Niekas nepabėgo.“ Z-kanalai pašiurpę. Visiškai sudaužytas Rusijos puolimo dalinys (Video)  ()

JDAM netoli Avdijivkos Rusijos ginkluotųjų pajėgų šturmo bataliono bazę pavertė dulkėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Avdijivkos kryptimi Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino Rusijos ginkluotųjų pajėgų šturmo bataliono dislokacijos vietą, okupantai patyrė didelių nuostolių.

Vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas smūgio momentas, į internetą pirmos nutekino Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Vėliau Rusijos Z-kanalai patvirtino informaciją, paskelbę filmuotą medžiagą apie atakos padarinius. Įrašus galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Spėjama, kad smūgis buvo suduotas JDAM valdomomis bombomis. Z-kanalai tikina, kad buvo du smūgiai: po pirmojo Ukrainos ginkluotosios pajėgos esą palaukė, kol okupantai subėgo ten, kad iš po griuvėsių ištrauktų savuosius, o po to smogė dar kartą.

„Štai, mieli žiūrovai, toks smūgis. Štai mūsų vaikinai... Deja, mūsų kovotojai žuvo, deja, jų dar neištraukė. Ten (po griuvėsiais – red.) guli dar du. Viskas buvo sudaužyta. Vienas bandė išlipti... Jam nepavyko, galva išsipūtė, pradėjo lašėti kraujas... Tai šturmo dalinys, šturmo batalionas... Daug kas sudegė, šarvuotos liemenės apdegė. Tai buvo apie ketvirtą valandą po pietų. Buvo pirmoji banga – visas batalionas puolė gelbėti kovotojų, ir vėl prasidėjo apšaudymas. Niekas nepabėgo“, - apie incidentą pasakojo Rusijos propagandistas.

 

Spėjama, kad per smūgį buvo likviduoti mobilizuoti vyrai iš Rusijos Sibiro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(0)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: