„Raminančios propagandos laikas baigėsi. Rusija eis iki galo. Yra vienintelis šansas Ukrainai“  (2)

Skelbiama paskutinė galimybė, kaip ukrainiečiai gali įveikti Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausybė turi mobilizuoti visuomenę ir dirbti kartu, kad laimėtų. Juk jei baigsis svarbiausi ištekliai – žmonės, teks sėsti prie derybų stalo.

Tai pareiškė veteranė ir savanorė, Oro žvalgybos paramos centro vadovė Marija Berlinska, praneša „Censor.NET“.

Pasak jos, Rusija stato ant žaidimo dėl išsekinimo ir tikisi, kad Ukrainai baigsis vienintelis neatsinaujinantis išteklius – žmonės.

Raminančios propagandos laikas baigėsi. Atėjo laikas rimtai suaugusiems žmonėms pasikalbėti su žmonėmis. Ukrainos vadovybė, ypač vyriausiasis kariuomenės vadas, turi prerogatyvą ir prioritetinę teisę pateikti aiškią tokio turinio žinią:

Atėjo laikas visiems suprasti, kad Rusija eis iki galo, iki išsekimo. Karas gali tęstis ilgai, metų metus. Vieno milijono kariuomenė negali laimėti karo prieš 143 milijonus. Tačiau žmonės gali. 

Karas bus sunkus, baisus ir alinantis. Tačiau jis bus nacionalinis ir pergalingas.

Tam pagaminsime šimtus tūkstančių bepiločių lėktuvų, kurie kovos pasitelkę technologijas ir saugos kiekvieną žmogų. Dėl to kiekvienas gatvėje vogęs pareigūnas, kiekvienas kyšį paėmęs kareivis bus nedelsiant mobilizuotas į frontą kaip šturmo pėstininkas. 

 

Tam tikslui į karą taip pat eis kiekvienas parlamento narys iš Maldyvų, kiekvienas ministras, kuris nesusitvarkė, taip pat eis kariauti. Nes deputato ar valdininko gyvybė nėra vertingesnė už paprasto ukrainiečio gyvybę“, - rašo M. Berlinska.

Savanorė pažymėjo, kad jei pritrūks žmonių, teks susitaikyti su pralaimėjimu ir sėsti prie derybų stalo. Ji paragino sutelkti visą visuomenę ir dirbti kartu, kad Ukraina laimėtų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(3)
(165)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: