Rusija skubiai kuria naujas „smūgio pajėgas“. JK žvalgyba skelbia, kas vyksta  ()

Rusija plečia savo karines struktūras dėl karo Ukrainoje ir planuoja sukurti naują darinį, kurį panaudotų Chersono srities gynybai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiosios Britanijos gynybos ministerija jau anksčiau aiškinosi, ką Rusijos Federacija rinks į naują karinę formaciją ir kokie pagrindiniai jos tikslai.

Tai pranešė Didžiosios Britanijos gynybos ministerija, remdamasi savo žvalgybos duomenimis. Kalbame apie 18-ąją Rusijos Federacijos  armiją, kuri bus sujungta su kitais daliniais Chersono srityje.

„Įskaitant 22-ąjį armijos korpusą, kuris tarnauja kaip rusų garnizonas okupuotame Kryme,“ – teigia britų žvalgyba.

Pranešama, kad naujoji grupė bus formuojama daugiausia iš naujai mobilizuotų karių. Rusija planuoja juos sutelkti pietų Ukrainos gynybos stiprinimui, kad „išlaisvintų rankas“ labiau patyrusiems daliniams karui svarbiausiose srityse, pabrėžia departamentas.

„Reali tikimybė, kad būtent dėl ​​tokių planų Rusijos Federacija neseniai perdislokavo oro desantines pajėgas iš Chersono Orechovskoje kryptimi, kur buvo aštrių susirėmimų,“ – pabrėžia Didžiosios Britanijos gynybos ministerija.

 

Gegužę Didžiosios Britanijos žvalgyba sužinojo apie Rusijos Federacijos planus sukurti naują oro grupę pavadinimu „Audra“. Pagrindinis jos tikslas – sudaryti dar didesnę įtampą Ukrainos padangėje ir sustiprinti priešo oro atakas dar viena naikintuvų-bombonešių „Su-24“ ir „Su-34“ eskadrile bei atakos sraigtasparniais.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(2)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: