„Laukia labai sunkūs laikai. Rusija niekur nedings.“ Generolas perspėja, kad gyvenimas pasikeitė visiškai  (1)

Generolas perspėja dėl užsitęsusio konflikto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras Dmytro Marčenko priminė, kad net ir po pergalės Ukrainai teks gyventi įtampoje.

Grėsmė neišnyks net pasiekus 1991 m. sienas, nes Ukrainos kaimyne išlieka Rusija, kuri bet kurią akimirką gali vėl užpulti, priminė Dmytro Marčenko. Kartu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras sakė, kad nesvarbu, kaip ukrainiečiams bus sunku, jie atgausime savo žemę ir gyvens visiškoje kovinėje parengtyje, kad prireikus galėtų oriai pasitikti priešą.

Generolo Dmytro Marčenko interviu televizijos kanalui „Rada“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Televizijos laidos vedėjas paklausė pašnekovo, kada rusai peržengs Ukrainos administracines sienas, ar tai bus Ukrainos pergalė.

Atsakydamas gynėjas ryžtingai ir kartu su liūdesiu balse pareiškė štai ką: „Pirmoji pergalė bus tada, kai išlaisvinsime Chersono, Zaporižios sritis palei jų administracines sienas. Tai bus mūsų pirmoji pergalė. Bendra pergalė bus tada, kai išlaisvinsime visas Ukrainos teritorijas, įskaitant Krymą.“

„Kaimynas“ niekur nedings. Pasakysiu, kad tai bus užsitęsęs konfliktas, kuris privers mus nuolat būti pasirengusius visavertei invazijai, bet mes būsime savo teritorijose ir atgausime savo teritorijas“, - įspėjo ukrainiečius apie neišvengiamybę Dmytro Marčenko.

 

Apie savo gyvenimą po pergalės garsusis Ukrainos kariuomenės vadas, geraširdiškai šypsodamasis, sakė taip: „Kol kas apie tai dar nelabai galvoju, bet jau suprantu, kaip gyvensiu po pergalės. Pasakysiu, kad mūsų laukia labai sunkūs laikai, nes turėsime viską atstatyti, nes pas mus čia viską sugriovė.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)

Komentarai (1)