[ŽT] Mokosi iš klaidų. Blogos žinios dėl rusų taktikos  ()

Anksčiau karinio pasirengimo neturėję rusai tampa vis labiau patyrę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak amerikiečių analitikų, įsibrovėlių artilerija dabar tiksliau pataiko į taikinius, palyginti su tuo, kas buvo prieš metus.

Rusijos okupacinės pajėgos gali tobulinti taktiką ir pasimokyti iš savo praeities klaidų, kai karas Ukrainoje užsitęs. Tai rašė ISW rugpjūčio 21 d.

Žema moralė ir technikos trūkumas vis dar būdingi Rusijos kariuomenei, tačiau tuo pat metu rusai, kurie anksčiau neturėjo karinės patirties, vis labiau ruošiasi. Remiantis Amerikos analitinio centro skaičiavimais, kuriuose nagrinėjamos karo tinklaraštininkų žinutėmis, dabar okupacinės grupės artilerija į taikinius pataiko tiksliau, negu prieš metus.

 

„Karinio konflikto užsitęsimas, kurį iš dalies lėmė Vakarų pagalbos tiekimo Ukrainai vilkinimas, suteikia Rusijos pajėgoms laiko pasitaisyti ir pasimokyti iš savo klaidų“, – sakoma ISW santraukoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(5)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: