Kas darosi? SBU netikėtai skelbia didelę paslaptį (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas paaiškino, kodėl SBU kaip tik dabar pranešė apie operacijas ant Krymo tilto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-24 Kas darosi? SBU netikėtai skelbia didelę paslaptį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galios demonstravimas“ – taip Olegas Ždanovas pavadino SBU išsakytą informaciją, kad būtent Ukraina sugadino Krymo tiltą. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas aiškino, kad tokiais pareiškimais šalis demonstruoja  savo galimybes ir įspėja rusus.

Olegas Ždanovas kitame savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ paaiškino, kodėl SBU viešai prisiima atsakomybę už Kerčės tilto sugadinimą. Karybos ekspertas nedvejodamas įvardijo priežastis, paskatinusias SBU atskleisti vykdytos operacijos ant Krymo tilto detales:

„Niekas nesigiria, tai mūsų specialiųjų tarnybų ketinimų tvirtumo demonstravimas. Atėjo senaties terminas, niekas nieko pasivyti dabar jau negalės (turiu omenyje Rusijos Federacijos specialiąsias tarnybas)“.

Olegas Ždanovas nupiešė vaizdą, kas iš tikrųjų įvyko praėjusį rudenį ant Kerčės tilto:

„Rusijos Federacijos specialiosios tarnybos pradėjo tyrimą, buvo sulaikyti 8 žmonės, jiems pateikti kaltinimai, bet niekas iš tikrųjų nieko negalėjo sužinoti, nes visi veikė slaptai. Kažkodėl visus labiausiai domina vairuotojo likimas. Jis irgi buvo panaudotas tamsoje, ir jis mirė. Vairuotojas nieko nežinojo, todėl ramiai perėjo visas kontroles ir visa kita“.

 

„Tai toks mūsų specialiųjų tarnybų stiprybės ir galimybių demonstravimas, tai ir informacinis karas, tai neatsiejama informacinio karo dalis. Matai, kad SBU vadovas V. Maliukas asmeniškai duoda interviu, viską detaliai pasakoja, parodydamas mūsų galimybes,“ – reziumavo atsargos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: