[ŽT] Bet kurio metu. Rusai pradėjo greičiau priimti sprendimus dėl Ukrainos atakų  ()

Pasak žvalgybos atstovo Vadimo Skibickio, okupantai laiko Tu-22 naikintuvus budrumo būsenoje, todėl apšaudymas gali įvykti staiga. Ne išimtis ir Ukrainos nepriklausomybės diena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgyba neatmeta galimybės, kad būtent dėl švenčių artimiausiomis dienomis Rusijos Federacija gali griebtis taikių miestų apšaudymo. Tai rugpjūčio 23 d. komentare „RBC-Ukraina“ pareiškė Gynybos ministerijos viršininko pavaduotojas Vadimas Skibickis.

Pasak jo, Rusijos okupantai pradėjo daug greičiau priimti sprendimus dėl Ukrainos užpuolimų, todėl tai gali įvykti bet kuriuo metu. Ir Nepriklausomybės dieną, ir bet kurią kitą dieną.

„Dabar turime aiškių duomenų, kiek Rusijos teritorijoje ir laikinai okupuotose teritorijose yra įrengta oro, jūrų ir sausumos raketų nešėjų. Ir toliau stebime šią informaciją“, - sakė Vadimas Skibitskis.

Be to, jis pridūrė, kad priešo parengties būsenoje yra lėktuvai Tu-22, kurie yra pagrindinis X-22 raketų nešėjas.

 

„Neatmetame, kad apšaudymas gali vykti rugpjūčio 23 ir 25 dienomis arba 24 dieną. Bet kuriuo atveju priešas darys viską, kad išlaikytų mus nuolatinėje įtampoje. Turime būti pasirengę tam, kad priešas gali suduoti raketų smūgius į bet kurį objektą bet kurią dieną ir bet kuriuo metu“, - sakė Vadimas Skibickis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(4)
(4)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()