Rusijos naikintuvas smogė į Ukrainos karinį laivą. Neįtikėtina, kas buvo paskui (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai iš laivo paleido raketą, kuri apgadino Rusijos lėktuvą. Jis buvo priverstas nedelsiant palikti įvykio vietą ir skristi artimiausio aerodromo kryptimi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-23 Rusijos naikintuvas smogė į Ukrainos karinį laivą. Neįtikėtina, kas buvo paskui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juodojoje jūroje prie vadinamųjų „Boiko bokštų“ (jūrinė platforma) įvyko kovinis Rusijos karinio lėktuvo ir ukrainiečių katerio susidūrimas. Dėl to priešo lėktuvas „gavo į dantis“ ir turėjo bėgti. Tai rugpjūčio 23 dieną pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

Rusijos propaganda paskleidė informaciją apie tariamą Ukrainos laivo apgadinimą Juodojoje jūroje. Tiesą sakant, laivą atakavusi rusiška raketa niekur nepataikė, nukrito į vandenį ir toliau judėjo į dugną, o Ukrainos kariškiams jokios žalos nepadarė.

GUR teigė, kad ataką bandęs lėktuvas sumokėjo už savo įžūlumą.

„Reaguodami į pasikėsinimą atakuoti, Ukrainos kariškiai smogė okupantų lėktuvui. Iš ukrainiečių katerio paleista raketa apgadino Rusijos lėktuvą, kuris buvo priverstas nedelsiant palikti įvykio vietą ir skristi artimiausio aerodromo kryptimi“, – pranešė Ukrainos žvalgyba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(6)
(193)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: