Įvykiai sparčiai vystosi! „Wagner“ skelbia, kad turi planą Prigožino mirties atveju. Putinas slepiasi  ()

Šiandien lėktuvo katastrofoje žuvo „Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas. Priežasčių manyti, kad jo verslo klasės privatus reaktyvinis lėktuvas buvo numuštas - daugiau nei reikia. Ir dabar „Wagner“ gretose vyksta kažkas keisto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-23 Įvykiai sparčiai vystosi! „Wagner“ skelbia, kad turi planą Prigožino mirties atveju. Putinas slepiasi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbiausios žinios trumpai iš eilės:

Netrukus po Prigožino žūties į Baltarusiją išsiųstas Rusijos gynybos ministerijos lėktuvas „Il-76“ - teigiama, kad jis surinks ir į Rusiją grąžins „Wagner“ kovotojus. Šią informaciją patvirtino puslapis „Belaruskyj Gajun“, sekantis karių judėjimą Baltarusijoje.

 

Ką tai reiškia? Greičiausiai Rusijos gynybos ministerija tiesiog nori turėti šiuos samdinius ten, kur juos gali geriau kontroliuoti. Tikėtina, kad tai - visiška „Wagner“ pabaiga ir dabar tie vyrai taps Rusijos reguliariųjų pajėgų kariais, išsklaidytais po skirtingus dalinius.

Tuo tarpu „Wagner“ skelbia, kad turi planą Prigožino mirties atvejui ir jis imamas vykdyti nedelsiant. Koks jis - nedatalizuojama. Skirtingi kanalai kalba apie maištą, nes įtarimai, kad Prigožino lėktuvas buvo numuštas, yra labai rimti.

Tuo tarpu Kurske viešėjęs Putinas skubiai išvyko. Tikriausiai kur nors į saugesnę vietą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(182)
(13)
(169)

Komentarai ()

Susijusios žymos: