„Jis yra apgavikas ir trolis. Neskubėkit su išvadom.“ Skelbiama netikėta versija  ()

Žiniasklaidos pašnekovai mano, kad jei Prigožino mirtis bus patvirtinta, greičiausiai dėl to bus apkaltintos Ukrainos specialiosios tarnybos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-24 „Jis yra apgavikas ir trolis. Neskubėkit su išvadom.“ Skelbiama netikėta versija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniasklaidos pašnekovai mano, kad jei Prigožino mirtis bus patvirtinta, greičiausiai dėl to bus apkaltintos Ukrainos specialiosios tarnybos.

Ką apie galimą „Wagner“ vadovo mirtį kalba Kremliui artimi šaltiniai, pasakoja „Meduza“.

Vienas iš šaltinių pripažino, kad Jevgenijaus Prigožino lėktuvo katastrofa „jo tikrai nenustebino“. Anot jo, po bandymo sukilti V. Putinas „padarė išvadas“ ir nustojo laikyti Prigožiną „patikimu ir valdomu žmogumi“.

Du Kremliui artimi šaltiniai „Meduza“ sakė esantys nustebę, kad Prigožinas net ir po maišto tęsė verslą Rusijoje. Pasak vieno iš jų, „Wagner“ įkūrėjas parodė, kad „mandagumo“ nesilaikė, nors po maišto buvo paskelbta, kad „išvyks į Baltarusiją“.

 

„Meduza“ pašnekovai mano, kad jei Prigožino mirtis bus patvirtinta, tai greičiausiai dėl to apkaltins Ukrainos saugumo tarnybas. Tačiau jie neatmetė galimybės, kad Prigožinas galėjo išgyventi: „Jis yra apgavikas ir trolis. Jis turi informatorių įvairiose struktūrose, todėl reikia palaukti. Neskubėkime su išvadomis.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: