Internetas sprogsta. Skelbiama žmonių reakcija į „Prigožino avariją“  ()

Jevgenijaus Prigožino lėktuvo kritimas sukėlė didelį rezonansą socialiniuose tinkluose. Net užsieniečiai ėmė dalytis savo prielaidomis apie „Wagner“ vadovo likimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-24 Internetas sprogsta. Skelbiama žmonių reakcija į „Prigožino avariją“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Staigus „Wagner“ vadovo privataus lėktuvo nukritimas sukrėtė socialinius tinklus visame pasaulyje. Naujienų apie Jevgenijų Prigožiną fone Ukrainos prezidento administracijos vadovas Andrejus Jermakas paskelbė vieną trumpą įrašą. Jis pasidalijo legendine AC/DC daina „Highway To Hell“. Pavadinimas pažodžiui verčiamas kaip „Greitkelis į pragarą“.

Kita vertus, Valstybės sienos apsaugos tarnyba taip pat pranešė, kad seka situaciją. Ji paskelbė tik vieną spragintų kukurūzų „emoji“.

Užsienio bendruomenė taip pat įsitraukė į didelio masto šurmulį. Ypač daug filmuotos medžiagos apie lėktuvo katastrofą paskelbė bulgarų žurnalistas Christo Grozev. Jis laukia įrodymų, kad tai nebuvo dar vienas melas, o lėktuvas tikrai skraidino Prigožiną. Atrodo, kad jau sulaukė.

 

Socialiuose tinkluose jau pradėjo spėlioti, kodėl Putinas taip lengvai atleido maištą. Žinoma, viskas nebuvo taip paprasta. Rusijos prezidentas turėjo savų planų, susijusių su „neteisingu sistemos krumpliaračiu“ – kol kas viskas tinka.

 

Net jo tautiečiai ironizuoja dėl Prigožino žūties. Vienas rusų politologas patalpino lakonišką įrašą su žodžiais: „Prigožinas. Parsisiųskite visus albumus“.

Taip pat socialiniuose tinkluose ėmė rašyti, tarsi „Wagner“  lyderis tebėra gyvas – tiesiog jis „humanizavosi“. Be to, pridūrė, kad „Utkinas kvaktelėjo“ (rus. „utka“ reiškia antis).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)

Komentarai ()