[ŽT] Gali būti sensacija. „Prigožino kompromatas.“ Slaptas šaltinis skelbia, kas dabar bus (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2023-08-25 12:18
Na pirmyn, koks kompromatas galėtų nuversti diktatorių? Reptiloidas (meh, Ren tv repertuaras, neįdomu). Valgo smegenis, užgerdamas vaikų krauju todėl tenka š*kt į specialų lagaminą? Meh. Rinkimų klastojimas? Hehe.
donatasv 2023-08-25 12:33
Putino virėjas valdė pakankamai įtakingas sritis ir čia kompramatų manau pilna būtų. Nuo trolių armijos iki wagnerio nesąmonių. Jei nori pakenkt putkinui tereikia paskelbt planus ką darė arba darys trolių armija, trumpui būtų rimta neigiamo š lavina. Ruso trumpo palaikymas balsų nepridės, o tai būtų vienas didžiausių smūgių putkinui. Laukiam ir tikimės.
Pumper 2023-08-25 12:52
Nesąmonė. MAGA putinui bybį čiulpti pasiruošę, kad tik trumpą JAV diktatorium padarytų. Kaip tik palaikymas išaugtų.
kestutisz 2023-08-25 13:01
Tai visa tai jau šneka kiti. Ką tai keičia? Dar jei ten būtų gyvas pagautas ir pasakotų kokiam civilizuotam teisme - gal, bet kad ištrauks ten kažkokius ala originalius popierius - meh. Net foto/video arhyvas jei ką sakys - deepfake ir tiek. Buka liaudis nesukils, o jėgos struktūros perdaug prisidrbusios, kad leistų žlugti režimui. Vienintelis ką relaiai jis galėjo (jei išvis dar buvo gyvas) - iš Afrikos varyt į tą pačią Hagą ir savo pasakojimais padėti stumti laiką laukiant pagrindinio kliento.
donatasv 2023-08-25 14:40
Rusynas sukils? Vidury baltos dienos žmogžudystė ir nieko. Jie paplos dar atsistoją, vo blyn įkalėm amerikonui. Čia aš lenkiu į jav liaudį ir atmušt bent dalį idiotų, kurie palaiko trumpą. Turi jie ten idiotų, bet svarstančių ir dvejojančių taipogi netrūksta, o pas amerikoną "mes stipriausi", "mūsų šalis" uhh patriotizmas didelis, o čia maskva formuoja nuomonę būtų kaip spyris į kiaišus. Neišrinktas trumpas rakštis putkinui. Dešimtmečio investicinos nuplauktų putinui.
kestutisz 2023-08-25 16:19
Trump'as nėra vienintelė bėda, kaip tik Švec'o vakar paklausiau, jis mol klausė respublikonų kandidatų debatus - visas pirmasis trejetukas praktiškai nemato poreikio leisti pinigus kažkokiam tolimam karui. p.s. tai nereiškia kad partija "bloga", ji visada orientuota labiau į pirmiausia asmeninį gerbūvį (net pats labiau būčiau jų rinkėjas), bet tai rodo jog trūsta aiškaus motyvo (nors ir reklamos su padėka tv eteryje) kuom gerai jiem būtų įveikti rusus (dar ir nerizikuojant savo piliečiais). Nes dabar ne tai, kad už rusus jie, o jie išvis dzin, Karas parodė, kad išvis net ne konkurentai, kažkokia ketvirta žaidimo lyga. Švec'as pateikė negirdėtą/pamirštą pavyzdį - dėkingumo traukinius (Friendship train/Merci train) - kur dar iki globalių tv laikais sugebėjo patraukti visuomenės dėmesį.