[ŽT] „Yra didelė rizika, kad liksime vieni.“ Zelenskis skelbia apie didžiulį pavojų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-08-28 23:09
Tai vakarai šitą kartoja nuo pat karo pradžios kai pradėjo tiekt ginklus. Kas čia įvyko, kad zelenskis vėl šitą pabrėžė?
Absoliutas 2023-08-29 02:08
Vokieciu naciai buvo nugaleti tik tada, kai berlyne plevesavo nugaletoju veliava. Rusu naciai bus nugaleti tik tada kai maskvoje plevesuos nugaletoju veliava. Kitu atveju, tai bus tik laikinos paliaubos po kiek laiko rusu-naciai vel puls.
donatasv 2023-08-29 05:13
Nepuls jei turės užnugarį. Bus pakankamai noro keist įstatymus, išvaikyt korumpuotus valdininkus ir sugebės patekt į nato. Šituo klausimu manau jiems nusiųsta aiški žinutė, nori gyvent daryk kaip priklauso. Tik klausimas kaip iš krymo išvaryt rusą. Iki krymo dar dar į patį krymą patekt bus sunku Jau ne vienas bandymas buvo istorijoje paimt krymą. Visais atvejais buvo sudėtinga 4x daugiau armijos reikėjo, kad sugebėtų perimt valdymą, o krymas bus paruoštas ir ginkluotas iki dantų ir reljefas labai nepalankus puolimui. Rusui visos kitos teritorijos ne tiek ir rūpi kiek krymas.
Benediktas 2023-08-29 05:23
Krymą paimt - nutraukt susisiekimą su Krymu. Jis praktiškai visiškai priklausomas nuo Rusijos dabar, net vandens gėlo neturi pakankamai. Tai yra sugriauti Putino tilta ir išeiti prie Azovo jūros. Prie Azovo jūros galima ir neišeit, jei kontroliuos kelius ir tiltus ugnimi. Rusai aišku gali bandyti laivais siųsti maitinimą ir šovinius, bet bus labai sunku. Laivus galima irgi paskandint su dronais. Kažkiek laiko galės gyventi iš sukauptų resursų. Kas protingesni, jau išvažiavo, arba turi išvažiuoti artimiausiu metu. Kas tiki rusijos armija - pasiliks. Žinoma liks žmonės kurie negali išvažiuoti. Bus matyt, kaip darys Ukraina, bet Krymą izoliuot nėra sunku. Gali būt su ginklais, bet be vandens ne taip ilgai. Krymą sunku paimt buvo, kai jis turėjo palaikymą iš žemyninės dalies, su kuria jungiasi.
donatasv 2023-08-29 12:34
Šiuo atveju klysti, puolimas vykdavo iš žemyninės dalies. Tingiu ieškot info kažkur buvau radęs gal pora puolimų buvo aprašyta iš žemyninės pusės.