„Okupantų kūnus vežė sunkvežimiais.“ Netikėta žinia. Ką padarė Ukrainos žvalgyba (Video)  ()

Ukrainos karinė žvalgyba didžiausių Ukrainos valstybinių švenčių dienomis „pasveikino“ okupantus. Po to okupantų kūnai buvo išvežti sunkvežimiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešama Gynybos ministerijos.

Pažymima, kad okupuotose teritorijose veikė pasipriešinimo judėjimas, kurį koordinuoja Gynybos ministerija. Jis veiksmingai sunaikino nemažai priešo objektų laikinai okupuotoje Zaporožės srities teritorijoje.

Rugpjūčio 24 dieną Zaporožės srities Vasiljevsko rajono Kamenkos-Dneprovskajos mieste vadinamajam okupacinės karinės-civilinės administracijos pirmininko pavaduotojui, kolaborantui Oleksandrui Reimeriui buvo įteiktas „sveikinimas“ Ukrainos nepriklausomybės dienos proga. Jis įskriejo tiesiai į jo langą. Sužeistas kolaborantas buvo evakuotas į ligoninę.

Ukrainos valstybinės vėliavos dieną (Rugpjūčio 23) okupacinės kariuomenės padalinio būstinėje okupuotame Energodare buvo surengtas renginys okupacinės kariuomenės darbuotojams. Apie 19 val. į vietą susirinkus rusams, būstinėje nugriaudėjo galingas sprogimas. Prasidėjus evakuacijai, dar vienas sprogimas nugriaudėjo automobilių stovėjimo aikštelėje prie pastato. Jis sunaikino kelis įsibrovėlius ir gerokai apgadino ten stovėjusius automobilius.

 

 

„Į įvykio vietą atvyko trys ugniagesių komandos ir greitosios pagalbos automobiliai. Žuvusių užpuolikų kūnai keliais kariniais sunkvežimiais „Ural“ buvo išvežti Melitopolio kryptimi“, - pranešė Gynybos ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(62)
(0)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()