[ŽT] „Prigožino mirtis gali būti inscenizuota.“ Ant Prigožino kapo keistas radinys. Internetas ūžia (Video)  (2)

Ant šviežiai supilto Prigožino kapo rastas keistas raštelis, kuriame užduotas retorinis klausimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-01 [ŽT] „Prigožino mirtis gali būti inscenizuota.“ Ant Prigožino kapo keistas radinys. Internetas ūžia (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra tikimybė, kad lėktuvo katastrofa su „Wagner“ įkūrėju tebuvo inscenizacija, o Prigožinas vis dar gyvas. Tokios mintys kyla, nes ant šviežiai supilto Prigožino kapo rastas keistas raštelis, kuriame užduotas retorinis klausimas „gyvas ar miręs“? Apie tai kalba Tarasas Berezovecas.

Ukrainos politikos strategas kalbėjo apie neįprastas Prigožino laidotuves: „Prigožinas buvo slapta palaidotas Sankt Peterburge, Porochovo kapinėse. Nepaisant to, kad per savo gyvenimą jam buvo suteiktas „Rusijos didvyrio“ vardas, jam nebuvo suteikta garbė atitinkamam atsisveikinimui. Pranešama, kad laidotuvės vyko slapta, norintieji, ne daugiau nei trisdešimt, galėjo atsisveikinti su Prigožinu uždarius kapines.

Berezovecas pasidalijo įdomia detale, susijusia su Prigožino laidotuvėmis, kai ant jo kapo buvo rasta keista žinutė: „Ant jo kapo buvo paliktas raštelis su Josifo Brodskio iš poema „Natiurmortas“ žodžiais: „Kaip galiu žengti ant slenksčio, nesuprasdamas, neapsisprendęs: tu mano sūnus ar Dievas? Tai yra, miręs ar gyvas?“. Dviprasmiški žodžiai palieka vietos insinuacijoms, kad Prigožino mirtis gali būti inscenizuota. Tai leidžia manyti, kad artimiausi Prigožino giminaičiai gali abejoti DNR tyrimo rezultatais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(17)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: