„Tylėti nebegalima. Atėjo laikas.“ „Azov“ skelbia didžiausią Ukrainos problemą  ()

Žorinas iš Azovo išsakė problemą, apie kurią dabar nevalia tylėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Maksimas Žorinas priminė, kad kai kalbama apie korupcijos problemą, tai yra tušti pasiteisinimai.

Jei dabar nereaguosime ir griežtai nebausime korumpuotų pareigūnų, tokių atvejų aritmetiškai daugės, sako Maksimas Žorinas. Pasak patyrusio karininko, su kyšininkais svarbu ir būtina kovoti jau dabar, nelaukiant pergalės ar kito tinkamesnio momento.

Apie tai Maksimas Žorinas rašo savo „Telegram“ kanale.

Buvęs pulko „Azov“ vadas ragino neignoruoti vis dažniau pasitaikančių pareigūnų kyšininkavimo atvejų: „Daugelis šiandien egzistuojančių problemų, pavyzdžiui, su korupcija susiję skandalai, nurašomi, kad dabar ne laikas jas spręsti. Priešingai, dabar yra tinkamas laikas jas spręsti. Būtent dabar reikia apie tai kalbėti, demaskuoti korumpuotus pareigūnus ir patraukti juos atsakomybėn. Visi, kurie bando pasipelnyti iš karo, turi būti patraukti atsakomybėn.“

Po to Maksimas Žorinas išsakė savo poziciją korupcijos klausimu ir jos sprendimo būdus. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkui atrodo, kad būtent pasiteisinimas „ne laikas“ lemia nuolatinius skandalus su eiliniu pareigūnu, kuris reikalavo ar paėmė kyšį. Štai kodėl svarbu imtis veiksmų, kad problema būtų sprendžiama nedelsiant. 

 

„Savo krauju mokame per didelę kainą, todėl jei yra problema, negalima apie ją tylėti – reikia iš karto griežtai kovoti. Čia negali būti jokių „dvigubų požiūrių“, - priminė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras ukrainiečiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(1)
(47)

Komentarai ()