Kardinali revoliucija. JAV gali pereiti į Rusijos pusę  (1)

Pretendentas į prezidentus nori pakartoti Niksono poelgį ir 2025-aisiais išvykti į Maskvą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-02 Kardinali revoliucija. JAV gali pereiti į Rusijos pusę  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kandidatas nuo Respublikonų partijos į 2024 metų JAV prezidento rinkimus Vivekas Ramaswamy siūlo pripažinti Rusijos okupaciją dalyje Ukrainos teritorijų ir uždaryti Ukrainos kelią į NATO.

Censor.NET praneša apie tai su nuoroda į NV.

Ramaswamy pažymėjo, kad didžiausią pavojų JAV kelia Maskvos ir Pekino suartėjimas. Pasak jo, „kuo ilgiau tęsiasi karas Ukrainoje, tuo labiau tampa aišku, kad vienintelė jo nugalėtoja yra Kinija“.

Pretendentas į prezidentus nori pakartoti Niksono poelgį ir 2025-aisiais išvykti į Maskvą, kad „užtikrintų taiką Ukrainoje“ „sąlygomis, kurios pirmiausia iškelia Amerikos interesus“.

Šiuo tikslu aš priimsiu Rusijos kontrolę okupuotose teritorijose ir pažadėsiu blokuoti Ukrainos kandidatūrą į NATO mainais į Rusijos pasitraukimą iš karinio aljanso su Kinija“, – sakė respublikonas.

 

Be to, Ramasvamy nori panaikinti sankcijas šaliai agresorei Rusijai. Jis mano, kad tokiu būdu galės pristatyti Rusiją kaip strateginę atgrasymo priemonę nuo Kinijos planų Rytų Azijoje. 

Remiantis CNN, preliminarios respublikonų apklausos rodo, kad Ramaswamy pirminiuose rinkimuose yra trečioje vietoje (11 proc.), po Donaldo Trumpo (53 proc.) ir Rono DeSantiso (16 proc.).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(47)
(-42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: