[ŽT] Lavrovas skelbia netikėtą „paslaptį“. Ekspertai apstulbę (Foto)  ()

Sergejus Lavrovas atskleidė paslaptį, kuria su juo pasidalijo Saudo Arabijos draugai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš tris savaites Saudo Arabijoje, Džidoje, buvo surengtas daugiašalis susitikimas dėl Ukrainos, į kurį, kaip žinia, V. Putino bepročiai nebuvo pakviesti.

Tuomet Marija Zacharova, Rusijos užsienio reikalų ministerijos pirmininkė, nutaisiusi atitinkamą veido išraišką, sakė: „Dalyvavo mūsų BRICS partneriai ir kiti partneriai. Tikimės, kad pagal susitarimus jie pasidalins su mumis savo vertinimais“.

Taip ir atsitiko. Šiandien ministras Sergejus Lavrovas atskleidė paslaptį, kuria su juo pasidalijo Saudo Arabijos draugai: „Mūsų Saudo Arabijos draugai mums pasakė, kad jie nori surengti dar vieną tokio formato susitikimą Džidoje. Jie teigė, kad tai daroma siekiant perteikti Vakarų dalyviams ir pačiai Ukrainai mintį apie visišką bet kokių diskusijų be Rusijos Federacijos dalyvavimą beprasmiškumą, ką jie padarė renginyje, kuris vyko Džidoje.“

Iš karto aišku, kad Lavrovas, nepaisant jo „posūkio į rytus“, nėra rytietiškas žmogus. Priima už tikrą pinigą įprastą rytietišką mandagumą. Negana to, visa tai pateikia viešai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(84)
(-46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: