Staigus Putino skambutis į Baltarusiją. „Dar labiau susinervino.“ Kas vyksta  ()

„Putinas reiškė pretenzijas ir kaltino Lukašenką.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui buvo pranešta apie naktinę dronų ataką kariniame aerodrome Pskovo mieste, tai labai supykdė Kremliaus vadovą.

Kaip praneša „Telegram“ kanalas „General SVR“, Rusijos prezidentas skubiai susisiekė su Aleksandru Lukašenka.

„Prezidentas buvo informuotas dar ryte, kad daugiau nei dvidešimt dronų, dalyvavo naktinėje Pskovo aerodromo atakoje, kurie tariamai buvo paleisti iš Ukrainos teritorijos ir netrukdomai kirto Baltarusijos Respublikos oro erdvę. Tai tikrai supykdė Putiną ir jis pareikalavo sujungti jį su Lukašenka“, – pažymi kanalas.

Kaip toliau teigiama kanalo žinutėje, per telefoninį dialogą „Putinas reiškė pretenzijas ir kaltino Lukašenką vos nesusimokius su Ukrainos puse, tačiau susilaukė iš pastarojo pasipiktinimo“.

„Lukašenka emocingai pareiškė esąs apšmeižtas, nes nieko panašaus neįvyko ir negalėjo įvykti, kad jis yra ne tik pirmasis, bet ir vienintelis Rusijos prezidento draugas bei brolis ir niekada nieko panašaus to nepadarytų, bet kalta dėl visko, anot Lukašenkos, Rusijos kariuomenė ir FSB, nes praleido ataką ir dabar dėl visko kaltina jį. Putinas konflikto neplėtojo ir pokalbio pabaigoje iš Lukašenkos sulaukė kritikos Dmitrijaus Medvedevo, Viačeslavo Volodino, Sergejaus Šoigu ir Michailo Myšustino atžvilgiu. Dėl to Putinas pokalbį baigė dar labiau susinervinęs, nei pradėjo“, – informaciją užbaigia generolas SVR.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(191)
(2)
(189)

Komentarai ()