„Atsisveikiname su iliuzijomis. Pasaulis įžengia į pasaulinį konfliktą“  (1)

Propagandistas įsitikinęs, kad Ukrainos teritorijoje vyksta Maskvos ir Vašingtono konfrontacija. Jis kritikavo vakarietiškus ginklus dėl jų nepatikimumo, lygindamas juos su „Mercedes-Benz“ automobiliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausias Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas dar kartą emocingai pasisakė prieš JAV ir Vakarus. 

Per transliaciją per priešo televiziją propagandistas teigė, kad Vašingtonas neva kariauja prieš rusus „svetimomis rankomis“. Kalbama apie karo veiksmus Ukrainos teritorijoje, kurią tariamai kontroliuoja amerikiečiai.

Atsisveikiname su iliuzijomis. Pagaliau matome, kad pasaulis įžengia į pasaulinio konflikto ir karščio erą. Vakarai su tuo nebesiginčija. Vašingtonas kaip kvailys kartoja, kad nekariauja su Rusija“, – sakė Solovjovas.

Jis apkaltino Ukrainą tuo, kad jos gynėjai tariamai veikia pagal JAV nurodymus. Kartu propagandistas pridūrė, kad rusai neva susirėmė su ukrainiečiais ne pirmą kartą, nes jie „kovojo tarptautinių teroristų pusėje Čečėnijoje“.

„Žinoma, jūs stovite už jų, žinoma, jūs tiesiog kovojate svetimomis rankomis. Jūsų technika kaunasi, jūsų žvalgyba kaunasi, jūsų generolai kaunasi, kuria planus, kurie žlunga“, – į įsivaizduojamus amerikiečius kreipėsi Solovjovas.

Jo nuomone, JAV „bijo“ įsitraukti į sąžiningą akistatą su Kremliumi. Propagandistas teigė, kad amerikiečiai neva jokiame kare nepasirodė „oriai“ ir naikino civilius.

 

Solovjovas taip pat paminėjo Vašingtono sviedinių su nusodrintu uranu tiekimą Ukrainai. Jis pareiškė, kad amunicija esą nepadės amerikiečių tankams būti veiksmingiems mūšio lauke. „Leopard“, jo žodžiais, jau parodė savo nepatikimumą, neva būdingą vokiškiems automobiliams. Propagandistas šiame kontekste net paminėjo visame pasaulyje žinomą „Mercedes-Benz“ prekės ženklą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(45)
(-35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)