[ŽT] „Tai įslaptinta informacija.“ „Vagnerietis“ skelbia, kas nutiko Prigožinui  (1)

„Dabar atiduočiau viską, kad grįžčiau į Bachmutą.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-08 [ŽT] „Tai įslaptinta informacija.“ „Vagnerietis“ skelbia, kas nutiko Prigožinui  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „Wagner“ grupuotės samdinys, gavęs malonę ir grįžęs į civilinį gyvenimą, svajoja grįžti į Bachmutą ar „kur kitur“, nes nežino, kaip toliau gyventi.

„Aš nežinau ką pasakyti apie planus. Girdėjau visus šiuos patarimus: „Eik, trumpai tariant, kelk savo užpakalį, įsidarbink, ramiai gyvenk“. Bet tai sudėtinga. Dabar atiduočiau viską, kad grįžčiau į Bachmutą ar dar kur nors. Nes aš žinau, kaip ten yra. Bet (karui Ukrainoje) dabar ima tik „ministerinius“, kurie ne itin kariauja. O šauktiniai yra vaikai. Jie neturi patirties, nieko. Jie laiko kulkosvaidį, o rankos dreba“, – sakė jis interviu rusų leidiniui „Bumaga“.

Anot jo, Rusijos gynybos ministerijos vardu jis nekariaus: „Ten eina mažai žmonių – jie „išdavikai“. Gynybos ministerija mums daug blogo padarė“.

 

Jis taip pat kalbėjo apie „Wagner“ grupuotės lyderio Jevgenijaus Prigožino mirtį: „Netikiu Prigožino mirtimi. Tačiau tai yra įslaptinta informacija. Tai tiesiog netiesa – ir tai ne mano spėlionės“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(30)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: