Galinga žinia. „Lietuva perima svarbiausią Baltarusijos turtą“  (1)

„Lietuvai puikiai žinoma beprotiška konkurencija Europos Sąjungoje dėl jaunų žmonių.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvos šalies vadovybė kviečia Baltarusijos Respublikos piliečius atvykti ten, kur bus sukurtos patogios gyvenimo sąlygos ir darbas.

Baltarusiai turės galimybę emigruoti į vieną iš ES šalių, apie tai savo „Telegram“ kanale kalbėjo žinomas tinklaraštininkas Kyrylo Sazonovas.

Jis paaiškino, kodėl Lietuva ryžosi tokiam žingsniui: „Lietuva turi savų interesų. Yra gerų darbščių žmonių, kurie nori normaliai gyventi, dirbti, mokėti mokesčius ir būti naudingi šaliai, kurioje nėra  jokio Lukašenkos. Lietuva jiems tinka. Jie savo ruožtu bus naudingi Lietuvai ir nebus našta valstybei, nes dirbantys žmonės šiandien yra svarbiausias kapitalas.“

Tada jis išvedė paralelę tarp Lietuvos ir Ukrainos: „Tai paprasta tiesa, kurios mūsų mokesčių ideologai, nuo Azarovo iki Getmancevo, visokie valdininkai ir Trečiojo sektoriaus atstovai, nesupranta. Jie yra tie, kurie apsunkina žmonių gyvenimą ir daro jį mažiau patogų“.

 

„Lietuvai puikiai žinoma beprotiška konkurencija Europos Sąjungoje dėl jaunų žmonių, norinčių dirbti, o ne gyventi iš pašalpos. Ir jie puikiai susitvarkys su savo demografine situacija, pasitelkdami Baltarusiją. Taip Lenkija savo problemas sprendė dar prieš karą dėka atvykstančių ukrainiečių“, – apibendrino Sazonovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(25)
(38)

Komentarai (1)